Gezonder leven door te sporten en afvallen met behulp van afslankthee

Het jaar is nog maar net begonnen en we zijn allemaal goed bezig met onze voornemens. We worden ons steeds bewuster van gezond leven en willen daar veel voor doen. We proberen zo goed en gevarieerd mogelijk te eten en drinken. Daarnaast is het ook goed om te blijven bewegen. In dit artikel geven wij tips om ervoor te zorgen dat je deze levensstijl makkelijker kan vasthouden en je gaat afvallen. Lees snel meer over sporttips en afslankthee

Afvallen met afslankthee

Hoe werkt afslankthee eigenlijk? Er zitten verschillende kruiden in afslankthee, kruiden kunnen een bepaalde werking op het lichaam geven. Zo zorgt berk, venkel en brandnetel bijvoorbeeld voor het sneller afvoeren van het water dat je lichaam vasthoud. Duizendblad bevordert het afslanken. Het is goed om vooraf te bekijken welke kruiden er in de thee zitten. Zo hebben verschillende kruiden een andere werking. Wanneer je hier meer over wilt weten kijk dan op Optiphar.com. Op de website kan je bij verschillende producten een uitgebreide uitleg over de werking vinden. Je zal merken dat je echt gaat afvallen met afslankthee. Neem het bijvoorbeeld in de ochtend tijdens het ontbijt. Wanneer je twijfelt of je bepaalde kruiden wel mag gebruiken die in afslankthee zitten, vraag dan altijd raad aan de huisarts. 

Gezonder leven door sport

Dat sporten goed is voor het lichaam is geen hogere wiskunde. Hoe komt het nou dat wij het zo lastig vinden om regelmaat vast te houden met het sporten. Je kent het wel, je komt uit je werk en hebt er eigenlijk helemaal geen zin meer in. Een makkelijk excuus is dan, ik ga morgen wel. Wanneer dit je bekend voorkomt, probeer deze tips dan eens. Als je altijd alleen sport, ga een sport beoefenen die in team of groepsverband is. Wanneer je met een groepje sport, heb je altijd een stok achter de deur om toch te gaan. Geef jezelf een beloning als je bent gaan sporten. Doe verschillende sporten. Ga je bijvoorbeeld altijd alleen maar naar de sportschool, probeer ook eens wat anders. Wanneer je blijft variëren zal je zien dat het leuker voor je blijft. 

 

Superbodies
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart